Pasta med skinka & bladspenat
+
Lägg till i jämförelse
+
Lägg till i Kalorikollen

Pasta med skinka & bladspenat

Felix

Ingredienser

Kokt pasta: Vatten, Mjöl av durumvete och salt Ostsås: Vatten, Grädde, Smältost (vatten, ost, smör, skummjölkspulver, smältsalt E339, arom, citronsyra), Margarin (vegetabilisk olja, vatten, salt, emulgeringsmedel E471, arom), Lök, Soltorkade tomater, Modifierad potatisstärkelse, Rapsolja, Vegetabiliskt buljongpulver (jästextrakt, salt, extrakt av morot, purjolök och libbsticka, arom), Salt, Mjölkprotein, Stabiliseringsmedel E415 och kryddor bl.a. cayennepeppar. Kött- och grönsaksblandning: Spenat, Tärnad tomat, Rökt skinka (griskött, salt, konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E301) och purjolök. I rätten ingår 5 % rökt skinka, 7, 5 % spenat och 1 % soltorkade tomater. En portion ger 84 g rotfrukter och grönsaker

Näringsvärde per 100gram

Kalorier & näring Pasta med skinka & bladspenat
110 kcal
Samma mängd energi en spisplatta förbrukar på ca 0 timmar och 7 minuter.

Liknande produkter